Positieve reacties van leaseauto rijders

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die een auto leasen hier erg positief over te spreken zijn. Dit geldt zowel voor mensen die zakelijk een auto leasen als mensen die privé een auto leasen. Vooral het niet hoeven betalen van een ontzettend hoog bedrag in één keer spreekt veel mensen aan. Tevens is gebleken dat als je een auto gaat leasen je vaak voordeliger uit bent, dan dat je een nieuwe auto gaat aanschaffen. Ook het niet zelf hoeven betalen van alle kosten die er uiteindelijk nog bij komen, spreekt veel mensen aan. Natuurlijk betaal je wel voor deze diensten, maar die kosten zitten al in het bedrag wat je per maand gaat betalen inbegrepen.

Aantrekkelijke bijtelling

Goedkoop auto leasen wilt iedereen. Je kan je keuze natuurlijk laten afhangen van het soort auto waar je voor kiest, maar je kunt er ook voor kiezen om een auto uit te zoeken met een lage bijtelling. Als je in een zakelijke leaseauto rijdt en je gebruikt deze ook privé, dan is de consequentie dat je hier bijtelling voor moet betaling. Als je hierop geld wilt besparen, kies dan voor een auto met een lage bijtelling. Voor auto’s die minder schadelijk zijn voor het milieu, betaal je minder bijtelling. Het volgende voorbeeld laat dat mooi zien, voor elektrische auto’s betaal je namelijk nul procent bijtelling. De elektrische auto is de meest milieuvriendelijke auto die er is.

Een elektrische auto leasen bij bedrijfsauto leasen

De elektrische auto heeft dus als groot voordeel dat de bijtelling weinig tot niets is. Dit zorgt ervoor dat je als klant minder kosten hebt. Er zijn namelijk ook genoeg auto’s waar je twintig tot vijfentwintig procent bijtelling voor betaald. Dit is een groot verschil. De bijtelling die je voor een leaseauto moet betalen wordt op een bepaalde manier berekend. Hoe meer CO2 je uitstoot per kilometer hoe meer bijtelling je moet betaling. Het kiezen van een elektrische auto als leaseauto scheelt je dus in de kosten en is een stuk beter voor het milieu dan een andere auto.